Regulus přináší letní slevy na sestavy s tepelnými čerpadly

Regulus přináší letní slevy na sestavy s tepelnými čerpadly

Komerční sdělení | Středa, 28. srpen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost Regulus, známá svou špičkovou technologií a individuálním přístupem k úspornému vytápění, spouští letos v létě speciální akci. Se slevou až 20 000 Kč nabízí nové sestavy s tepelnými čerpadly, které jsou kompletně vybavené pro snadnou instalaci a obsahují vše potřebné pro komfortní a efektivní vytápění či chlazení domova.

Výhody akčních sestav


Letní akční nabídka zahrnuje tepelné čerpadlo RTC 13e v různých kombinacích s vnitřními jednotkami, které vynikají vysokou kvalitou a technologickou vyspělostí. Klíčové vlastnosti těchto sestav zahrnují:

  • Kompletní vybavení: Sestavy obsahují všechny komponenty potřebné pro instalaci.
  • Špičkové komponenty: Vnitřní jednotky a čerpadlové skupiny pocházejí z dílny vývoje Regulus.
  • Vzdálená správa: Díky regulátoru Regulus IR můžete svůj systém ovládat odkudkoliv a kdykoliv.

Tepelné čerpadlo RTC 13e


Tepelné čerpadlo RTC 13e je jednofázové invertorové zařízení vzduch/voda, které nabízí výkon 3,5-10 kW pro vytápění i chlazení. Je charakterizováno vysokým topným faktorem (SCOP 4,71), extrémně tichým provozem a možností internetového přístupu a vzdálené servisní kontroly. Navíc je vhodné i pro kombinaci s fotovoltaickou elektrárnou, což umožňuje zajistit maximální efektivitu systému.

Dotace na sestavy s tepelným čerpadlem


Regulus se stará o své zákazníky nejen kvalitními produkty, ale také podporou při získávání dotací. Na sestavy s tepelným čerpadlem je možné čerpat dotace až 180 000 Kč z programů Nová zelená úsporám nebo Kotlíkové dotace. Regulus navíc nabízí kompletní vyřízení dotací včetně podání žádosti a komunikace se státním fondem, což výrazně usnadňuje celý proces.

Dotace na sestavy s tepelným čerpadlem Regulus

Foto: Regulus

Regulus: tradiční kvalita a moderní technologie


S více než třicetiletou historií a desítkou tisíc realizací po celé České republice i v zahraničí se Regulus řadí mezi přední odborníky na úsporné vytápění. Společnost se specializuje na tepelná čerpadla, solární ohřev vody, fotovoltaiku a větrání s rekuperací tepla. Kromě produktů nabízí kompletní služby šité na míru každému domovu, od návrhu systému přes instalaci až po pravidelný servis.

Individuální přístup a vzdálená správa


Regulus se zaměřuje na individuální přístup k zákazníkům a nabízí řešení šité na míru jejich potřebám. Spolupráce s autorizovanými montážníky z celé České republiky zajišťuje rychlou a bezproblémovou instalaci. Inteligentní regulátor umožňuje monitorování systému v reálném čase, vzdálenou správu i servis, což zaručuje dlouhodobou spolehlivost a optimální výkon.

Snížení nákladů na vytápění, ohřev vody i chlazení


Investice do systému Regulus přináší výrazné snížení nákladů na vytápění a ohřev vody, což přispívá k ochraně životního prostředí díky nižší spotřebě energií a využívání obnovitelných zdrojů energie.

Na nových sestavách s tepelnými čerpadly můžete ušetřit až 20 000 Kč. Letní akce společnosti Regulus představuje ideální příležitost pro ty, kteří chtějí investovat do moderního a úsporného vytápění. S výhodnými slevami, možností získání dotací a kompletními službami je Regulus spolehlivým partnerem pro vaši energeticky úspornou budoucnost.

DrevoaStavby.cz Letní akce Regulus na sestavy s tepelným čerpadlem až 20 000 Kč 1

Foto: Regulus

gotop